Tuesday, February 23, 2010

Lite jobbigt

Oh, varför har man en blogg om inte för att få beklaga sig.
Det är lite jobbigt nu. Vaknade ur en mardröm kl 8 och hade obligatorisk föreläsning (ellervadmannuskakalladet!!?) 8.30. Slängde på mig kläder och sprang ut i snöstormen. Som alla morgnar utan te mådde jag illa, hade ont i hela kroppen och svårt att hållas på benen. Dessutom trodde jag nog ännu att jag var med i den där drömmen. Efter föreläsningen satt jag med alla ytterkläder på på en bänk och mådde illa och väntade på att det skulle börja serveras lunch. Jag lutade ner huvudet och det började rinna blod ur näsan. Satan. När jag äntligen fått min mat kunde jag gå hem och lägga mig och sova i ett par timmar. (Med byggjobbare utanför mitt fönster (ja - PÅRIKTIGT utanför mitt fönster) med en borr). Nu ska jag på jobb nånstans nära gränsen till Esbo och jag kan ju bara hoppas på att jag hittar bussar och inte behöver stå längre än en halvtimme på busshållplatsen sedan efter 23.

Och inga dåliga skämt om krapula eller graviditet - jag mår dåligt om morgnarna och jag har gjort det HELA MITT LIV. Och den där mardrömmen skulle ha blivit en fantastiskt bra deckare BARA JAG SKU HA FÅTT VETA HUR DEN SLUTADE!!!!!

9 comments:

EE said...

Äsch då :( Hoppas det gick bra på jobbet åtminstone!

Anonymous said...

Blää that sucks!! :( Kramaaaar! Men årsfest på lördag jee!

Anonymous said...

Lotta sa det. Ps gotta love the pic! ;)

Fridolina said...

Jobbet gick bra, tro det eller ej..;) Jaaa ååårsfest!!! :) PS. Jo, de e min horror movie look.

Anonymous said...

Usch då, låter inte alls roligt att vara sådär "handikappad" på morgnarna.

Martin said...

Fy fy fy. Jag känner medlidande.

Fridolina said...

Man lär sig att leva med det. Det är fantastiskt vilka underverk lite te kan åstadkomma ;) Men ibland blir det katastrof...:/ Tack för stödet! :)

//t said...

I do agree med Lotta - bilden säger lungt mera än 1000 ord :D

Varför inte anta utmaningen och skriva slutet själv till deckaren? Varför inte sadla om och bli författare - fria tider och väldigt få "måsten"... :P

Fridolina said...

Näpp. Jag vet int vem mördaren e. o_O Måste drömma drömmen pånytt!