Sunday, March 14, 2010

Belle

Belle de Jour (which is like, the best blog in the world!) gör upp med ämnet Nice Guy once and for all här (första inlägget i mars månad, dvs längst ner på sidan). Dessutom behandlar hon kort också den kvinnliga motsvarigheten ARSE (A Relationship Solves Everything). Visste ni att hon inte är anonym längre? Det har tidigare kommit fram i bloggen att hon har en högskoleutbildning så visst har man lite undrat över hennes yrkesval... Men det var ju helt enkelt så att hon bara drygade ut sin doktorandlön med lite prostitution! Som hon förresten slutat med nu efter några bästsäljande böcker och en tv-serie baserad på bloggen. Och hon kan fortsätta välja (forskar)jobb efter intresse, inte lön. I like. Här intervjuas hon av Billie Piper, som spelar henne i tv-serien. Hon har kritiserats för att glamourisera prostitutionen. Det håller jag inte med om, och tycker man det har man nog läst hennes blogg väldigt slarvigt. Ja, som hon själv säger:

My experience in the business has been more good than bad. I don't think it's for everyone but then again, neither is engineering.

2 comments:

Anonymous said...

Jag är annars ett stort fan av serien, bloggen har jag inte läst. Jag är fascinerad av Belles klädstil, den är så uppfriskande annorlunda. :)

Fridolina said...

Jag borde absolut se den, har inte sett mer än ett par youtubeklipp från serien. Billie verkar passa bra i rollen!