Tuesday, February 09, 2010

Mandelmassa.

[Och varm mjölk. För säkerhets skull. Ifall bullen är för torr.]

6 comments:

Anonymous said...

Nej nej, det ska vara sylt!

Fridolina said...

Omg nej NEJ!! Sylt kan man ju få i vilken vanlig tråkbulle som helst!

//t said...

En fastlagsbulle innehåller mandelmassa. Punkt. :)

Anonymous said...

Urk, finns inget värre än den där äckliga smuliga konsistensen på mandelmassa. För att inte tala om smaken. Usch å fy. Ni har helt enkelt fel! :)

//t said...

Nej nej, nu har ni totalt missförstått hela grejjen. Man får äta bullarna med precis vilket innehåll som helst - fast senap om man så vill. Men äkta fastlagsbullar innehåller mandelmassa, är det sylt i dem är det inte äkta fastlagsbullar. Det är som att kalla bubbligt cider för champagne... ;)

Fridolina said...

Sant. Äkta fastlagsbullar ska de va!