Tuesday, October 12, 2010

Bloggiblogg

Nåja, den där kuren funkade halvbra. Jag snuvade nog ännu förra veckan. På måndag tränade jag mina armmuskler och det tog flera dagar före jag kunde klä på och av mig efter det. Att lyfta tekoppen till munnen var också skakigt. På tisdag (ja, jag tänker gå igenom hela veckan såhär) kände jag mig lite ynklig så jag stannade hemma med te och bok

På onsdag tittade vi på Solaris och med rysk 70-tals sci-fi i huvudet kom jag hem till ett blåsigt Vallgård och försökte öppna ytterdörren. Själva låset var borta och där var bara ett hål. Dörren gick alltså inte att öppna med min nyckel eller med någon nyckel överhuvudtaget. Det fanns en lapp på insidan av dörren. Hjälpte inte mig så himla mycket nej. Så började det blåsa ännu hårdare och klockan var redan ungefär midnatt så jag testade först om andra dörren skulle gå att öppna, den är egentligen ur funktion nu när de bygger på den sidan så vi får inte använda den, och mycket riktigt var den väldigt fast. Så då ringde jag min granne - den enda i hela huset som jag känner så bra att hennes telefonnummer finns i min telefon. Hon frågade om jag hade provat cykelförrådsdörren. Så på onsdagen lärde jag mig att vi har hela tre (3!) ingångar till det här huset (som jag har bott i i två och ett halvt (2,5!) år). (Följande dag hade vi en ny dörr, de höll alltså på och bytte.) 

På torsdag var jag på ölkväll och drack schoko-öl. Och åt våfflor. På fredag tvättade jag kläder och var på Galnadagar till Akademen men köpte inte en enda bok (!) för jag använder lika vettig logik när det gäller att köpa böcker som när det gäller att inte köpa böcker. Och jag köpte inga böcker för att: Sofi Oksanens Utrensning var superbillig (riktigt löjligt billig!) - på svenska! På originalspråk kostar den fortfarande närmare 30 euro. Pocketboken jag tänkte köpa i måndags men lät bli för att jag tänkte att jag väntar till Galnadagarna då den säkert är billigare, så var ju sedan inte alls nå billigare på fredag än den var på måndag!! (Den här pocketboken om ni undrar. Ja, jag vet att det finns en ny bok av Sveland i butikerna och att den här nu har några år på nacken. Destu större orsak att rea ut den på Galnadagar kan man ju tycka eller hur?!) 

Anyways, på lördag ordnade vi sitz (med den godaste sitzmaten jag kan minnas! Vilket iofs inte säger så mycket men tro mig den var god!!) och så sitzade vi och så efterfestade vi och så for jag hem för  att avnjuta en riktigt lugn söndag. Med den här filmen: Everybody's Fine. Bra men sorglig.

Idag har jag yogat och bloggat och skajpat.

2 comments:

//t said...

Ketchup effekten? :)

Fridolina said...

Jo kanske! Nu mår jag finfint! :)