Monday, March 30, 2009

Är det lupus, mysanlover?

Jag har ryckningar i vänstra ögonlocket och ont i blindtarmen när jag hostar/skrattar/snyter mig. Plus snor och halsont & lite öronvärk. Det känns som att jag har feber men det har jag inte. Jag får huvudvärk av sol och/eller frisk luft. Man får gissa helt fritt. Vad det än är så måste det gå om till fredagen för då ska jag till Sverige.

(Visst finns blindtarmen på högra sidan?)

4 comments:

mysanlover said...

Hur känns det att ha ont i blindtarmen? :D Blindtarmsinflammation känns oftast i navelområdet först, och sen lokaliseras det till en punkt mellan naveln och ljumsken men då tar det så helvetes sjukt så då får man nog inget inlägg skrivet :) Låter ju mer som du är limin ;)
Ryckningarna bortförklarar jag som elohiiri. Eller dödmösse som min mamma brukar säga. Helt normalt, brukar gå om t.ex. tills imorgon.
Resten av symptomen tyder på att du är riktigt redigt förkyld. Jag rekommenderar massa vila, C-vitamin, alla världens droppar du kan hitta (Carmolis, Eucinafort, whisky?) och Burana om du måst åstadkomma nå mer än att gå i axeln säng-wc-kylskåp. Och choko för humöret. Hoppas du blir frisk super-mega-snabbt!
Och - är inte lupus en autoimmunsjukdom? Let's hope it's not lupus :) (Du borde se mindre på House ;) )

mysanlover said...

Och jo - höger sida :)
(Kommentarmaraton!!)

Fridolina said...

Tack för svaret! Det gör ONT att ha ont i blindtarmen! Fast nä, det behöver nog inte vara blindtarmen, det kan vara lite vadsomhelst som finns på högra sidan om magen. Och det var nog inte så farligt för det har blivit lite bättre idag ;) Nåja, det är väl en tråkig förkylning då, jag ska försöka följa dina råd, särskilt choko låter som att det skulle kunna funka... Och en C-vitaminbomb på det så är jag fit for fight (räkneövning 16-18 ikväll...).

Ryckningarna har hållit i sig i några dagar nu - jag ser inte riktigt klok ut ;D

Fridolina said...

House har lärt mig SÅ mycket ;)