Wednesday, July 20, 2011

Terrible Love, Wonderful Life

På fredagen sökte vi campingen och bar tunga väskor och svettades i värmeböljan och gick alldeles för långa vägar och missade Primus och hade lite lätt solsting. Lördagen var betydligt skönare då vi tog bussen in till Åbo centrum för att vila från solen på ett café och sedan till kvällen ta oss in till festivalområdet och se Anna Calvi som nog var min favorit på hela helgen om jag måste välja.
Anna Calvi – Anna CalviPå bilderna Vera och Olya på öldrickarområdet lördag kväll. Olya med sin National t-skjorta med molntussar. Som för övrigt var ganska sällsynta och efterlängtade den där helgen (molntussarna alltså).

Bästa bilden.


Lördagen avslutades med dans till PMMP och lonkero vid campingen.


Back in Helsingfors och en blåsig dag på Sveaborg.På onsdagen firade vi Anyas födelsedag med god mat, kaka och drinkar. Hemskt lyckat om jag får säga det själv.

4 comments:

Himmelske Danser said...

hahaha, I'm a good secret agent, know how to hide my face from the camera =) and I know how to mix drinks,hehehe... muhahha
where was I? Right - running 22, look at numbers, they are srsly running away from the cake!
And yes, it was an aweful cake, I know, we will have a stack of pancakes for your b-day instead! with cream and strawberries... Jez, I'm hungry! =D

Fridolina said...

Oooohh!! MY birthday cake!! Can't wait!! :)

Himmelske Danser said...

aga, run for your life!!!! =D

Fridolina said...

The new horror movie: The Birthday Cake......!!!!!! ;D