Monday, April 27, 2009

Tydligen jätteviktigt i ett kök

Stekpanna.

Råkade säga åt mommo att jag inte har någon så då fick jag en. Använder den hela tiden. Här steker jag frysta köttbullar. Jag tycker inte om att stå så nära stekpannan, det strittar. Nästan som att svetsa. Huijjj. Högstadietrauman.

7 comments:

Marie said...

Va, ingen stekpanna! Måste. Ha. Stekpanna. Helst många.
Men nu är det ju lugnt, nu har du en :)

mysanlover said...

Ja, tänk att du klarat dig utan stekpanna i FEM ÅR! Vad brukar du äta egentligen? Korv å öl? ;)

Det var en väldig mängd köttbullar du stekte ;D

L said...

Ja Frida, va äter du riktigt? Hälsningar från en med så dåligt planerad dag att jag har endast hunnit äta smörgåsar till frukost (på föreläsning!) samt just då jag kom hem. Och lite skumppa och glass..;)

Fridolina said...

Jag är tro det eller ej faktiskt väldigt noga med maten. Alltid morgonmål och så äter jag på unicafé. På kvällarna har det blivit mer smörgåsar, yoghurt, sallad, pasta och sånt ;)

Men stekpannan är viktig och superpraktisk har jag redan hunnit märka! :)

Alla köttbullar var inte åt mig, hälften var åt Olga, som är fotografen här. Vi åt Swedish style varje dag hon var här ;)

Martin said...

Frida håller på att bli ett parant fruntimmer! Grattis! :)

L said...

Jaa just det, jag minns hur viktigt det var med Unicafe en gång..;) Stackars Frida, måsta redogöra för sina matvanor för skeptiska bloggläsare!

Fridolina said...

Ja nog blir det dam av mig också småningom. (Fast riktigt RIKTIGA damer behöver ju inte alls laga mat... Det var liksom lite det jag hade siktat på. Före verkligheten trängde sig på...)

Jo unicafé håller mig vid liv. NU känner jag att det börjar bli dags för ett riktigt skrovmål. Unicafé centrum nästa! ;)