Friday, April 16, 2010

"... men är det inte idiotiskt?"

Courtney om Rob Pattinson som Cobain i kommande film:

Han är bara helt fel för rollen. Jag såg ”Twilight”-grejerna väldigt nyligen och jag fattar, det fungerar bra för tonårsflickan inom mig. Jag förstår episk kärlek av det där slaget, jag skriver själv om det hela tiden, men är det inte idiotiskt? säger hon i tidningen.

Helst vill hon ha Ryan Gosling eller James McAvoy. Inte mig emot! (Och så vill hon att Scarlett Johansson spelar henne. Inte helt dumt faktiskt.) (Och jag tycker att Pattinson är riktigt bra som Edward, han fixar en svår och viktig roll och han är en bra skådespelare. Men varför ska han sättas i alla möjliga och omöjliga roller hela tiden bara för den sakens skull??)

Go Courtney! ♥

6 comments:

Anonymous said...

ja va o kolla rember me...
Helt ok, tills WTC!
-Lisa

Fridolina said...

PRECIS! Va Olga sa också ;) Jag tänker int se den..

Himmelske Danser said...

Ja! Jag vill ha McAvoy också =))) därför att jag gillar honom men inte för att han ser ut som Kurt...men jag vet faktiskt inte vem kan spela Kurt. Kanske det är för tidigt för en sådan film %)
Men med Rob som Kurt många "tonårsflickar" kommer att lyssna Nirvana =))

Fridolina said...

McAvoy är nog lite för snygg för Kurt men han är så bra skådis så han klarar av det tror jag ;) Jaa.. det är sant.. Rob skulle kunna få ganska många 14-åringar intresserade av Nirvana! ;)

//t said...

(Nu ger jag mig ut på djupt vatten och uttalar mig om något som jag inte har det minsta hum om)
Kanske Pattinson försöker bevisa för publiken att han kan spela andra roller en gullig tonårsstjärna? Man har juh alltid valet att tacka nej till roller som erbjuds, eller?

Fridolina said...

Du har säkert rätt, men han har faktiskt annat i cv:n redan från före Twilight, och anses vara en bra skådis, tror jag ;) Problemet är att folk lockas att ta med honom i filmer i roller som han kanske inte passar i bara pga hans popularitet. Lite som Keira Knightley - what's up med att sätta henne i alla filmer, va? ;) Hon är inte dålig men jag skulle gärna sett nån annan som Elisabeth i Pride and Prejudice och Cecilia i Atonement t.ex... (Enligt aftonbladet (som knappast kan ha tagit fel ;)) så är Rob väldigt intresserad av rollen som Cobain.)