Friday, April 01, 2011

Day 30: A song with your favourite drumming

Min favorit är nog Dominic Howard (som också pratar om Primus!)* men jag tänkte välja något nytt (för min lista alltså). Enjoy!Som av en händelse råkar det finnas en låt av Muse med ett nästan identiskt riff. Det kan ha varit en bidragande orsak till varför jag favoriserade den här låten från första början. Men det tog inte länge förrän jag insåg hur riktigt äckligt bra den faktiskt är.

En dag kvar nu då! Jag tror förresten vi bestämde med Olya att Day 31 av vår utmaning blir "A song that makes you want to dance even when you're sober". 

* Förresten. När programledarna pratar franska sinsemellan och han ser sådär artigt oförstående ut. Jag inbillar mig att det är ungefär så som jag ser ut ibland när jag är på förfest i Närpes (inte pga språket märkväl utan mer de där samtalsämnena). Fast jag sträcker mig nog efter flaskan lite oftare. Och det brukar inte vara cola light.

Ett litet tillägg: OBS OBS OBS! Muse on Italian TV. Det där som Dom berättar om i intervjun ("I'm a pretty good mimer, but not a great singer, no."). Hilarious.

2 comments:

Ness said...

Efter mycket noga övervägande kan jag äntligen bidra med något. :)

http://www.youtube.com/watch?v=kW0hHJFrhrA

Fridolina said...

:D