Friday, April 27, 2012

Men alltså vafaan?


Allt det här hände förr i tiden. Alltså, ursäkta men va?! 

Jag kan inte kommentera det här inlägget (frustrerande nog) så jag gör det här istället. Jag vill också tro att vi blir förståndigare och mer medmänskliga, och det tror jag faktiskt att vi kan bli. Men hörni. Vi är inte riktigt där ännu.

Ett tillägg: Det hände tidigare att jag inte kunde svara på ett inlägg (också om Hunger Games) på Litteraturmagazinets sidor och då blev det också ett eget inlägg istället. Där var det lite liknande saker jag reagerade på.

4 comments:

Anonymous said...

Jodå, visst kan du kommentera debattartikeln.
// red, LittMag

Sockerkaka said...

Jag menar att det inte funkade för mig. Det här hände en gång tidigare och jag tyckte att jag prövade ett par gånger åtminstone. Det har också fungerat en gång tidigare, men tagit en stund före kommentaren skickats så därför försökte jag vänta och prova på nytt men inte den här gången tyvärr!

Anonymous said...

Om du anger en Internetadress eller andra ord som som fastnar i et ordfilter så blir inte kommentaren automatpublicerad utan behöver godkännas manuellt. Hur lång tid det tar är olika vid olika dagar.
// red, LittMag

Sockerkaka said...

Ok. Skulle kunna bero på filtret då. Men några internetadresser minns jag inte att jag skrev, däremot gjorde jag det den gången då min kommentar publicerades, efter en liten stunds väntan. Den gången gick det snabbt.