Thursday, March 03, 2011

Day 03: The first song in your ipod

Är tydligen den här: Marilyn Manson – SpadeMarilyn Mansons Spade, eftersom den i min ipod bara heter det där spadertecknet. Som verkar sorteras före A i alfabetet. Jag har tyckt om Manson ganska länge. För hans skull spontankörde jag (själv!) till Seinäjoki för att se honom på Provinssi 2005 (tror jag det var). Jag hade inte hittat något sällskap och egentligen gett upp hela projektet då jag på fredag eftermiddag ett par timmar före festivalen börjar bestämmer mig för att helvete, det är klart jag ska se Manson! Jag ringde någon avlägsen bekant som jag visste skulle vara där och jovisst fick jag joina dem. Efter någon timme i deras sällskap var jag ändå överlycklig då jag hittade min kompis Anna där! Så hade jag vettigt sällskap för resten av helgen. Och sjukt roligt hade vi det.

I sin självbiografi (skriven i samarbete med Neil Strauss) ger Manson sina definitioner på hur man vet att man är gay, hur man vet att man är beroende av droger och var gränsen för otrohet går: Feel free to cut them out and post them on the door of your mother's refridgerator for easy reference.

Och i Jenna Jamesons självbiografi (också den ett samarbete med Neil Strauss) kan ni läsa om hans sexuella preferenser.

Museanknytning: Tja. Uprising av Muse är lite Mansonesque...

2 comments:

Himmelske Danser said...

o, hi there, dude =)
actually - I like it! but I'm hungover now, so maybe it won't last for too long!
And it's just funny how different music that we are posting! interesting, keep going =)

Fridolina said...

Yes! ;) MM is great in this condition - but also drunk, or completely sober. I'm so happy I got you to start listening to him ;D