Tuesday, March 15, 2011

Day 12: A guilty pleasure song

Flitiga bloggläsare och goda vänner vet nog att min skämströskel när det kommer till hurdan musik jag lyssnar på är nästan ohälsosamt hög. Så det här är ett svårt kapitel. Efter lite googlande märker jag att det finns folk som anser att Beach Boys och Scissor Sisters kan klassas som guilty pleasures. Oh come on. Självklart varierar det beroende på i vilka kretsar man rör sig sådär musikaliskt. Personligen tycker jag det borde vara något betydligt mer pinsamt. Typ Avril Lavigne, Ace of Base eller kanske Shaggy? Samtidigt måste man verkligen tycka om det. Att jag har trallat med till Lauri Tähkä i halvfyllan på någon festival någon gång känns ju onekligen lite guilty, men är det ett äkta pleasure? Inte riktigt kanske. Men vad säger ni, duger den här? (Nessie var lite tveksam):Aaaah!

Ni får hemskt gärna dela med er av egna pinsamma pleasures! ;)

5 comments:

Johan said...

Jaha, vad skall man tycka nu då den här låten faktiskt är bra? 80-talet i sitt bästa...nästan :)

Anonymous said...

Den där låten behöver man inte skämmas för! Den är ju bra.

Fridolina said...

Ja, det är lite tricky. Guilty pleasure-låtar ska väl helst vara långt ifrån musikaliska mästerverk. Gärna pinsamt dålig text också.

Nå visst e den! Super! ;)

Hmf. Kanske den inte gokänns då. Äschdå. Jag ska försöka komma på en bättre kandidat ;)

Martin said...

Hehe.. Jag gillar Justin timberlakes "Sexy back"! den är fullständigt hjärndöd men vitsi va coolt när Timbaland sjunger "take it to the bridge" hehehehe.. http://www.youtube.com/watch?v=0bZCoE0Mttw&feature=fvwrel

Fridolina said...

Den får godkänt, helt klart ;D Justin kom faktiskt upp några gånger då jag googlade på guilty pleasures och jag tänkte att det var ju lite lame (- e int han typ erkänt duktig musiker?) men bara för att det är du Martin, och för att du valde just den här låten så tycker jag det är en solklar guilty pleasure!