Friday, June 07, 2013

Bloggtips: finlandssvenskt färgglatt

Två inspirerande bloggar:

En inredningsblogg (som inte alls är bara en inredningsblogg) med färg och kitsch och humor och hemgjort. Supercoolt kök med tapet av gamla boksidor och blommor och vitrinskåp med ljusslingor, möbler målade i spetsmönster och så den kanske snyggaste väggmålningsidén ever.

En modeblogg (som inte alls är bara en modeblogg) med klänningar och tatueringar och retro och burlesque. Så snygga outfits!! Glamouröst, vardagligt, svartvitt, färgglatt (Frida Kahlo!), stiligt och roligt. (Hon bloggar på engelska men är finlandssvensk, ifall ni undrar över rubrikvalet där.)

De är rätt stora bloggar båda två men jag ville passa på och tipsa ifall någon har missat. Och ifall någon har missat att jag är intresserad av både inredning och fashion. Jodå. Jag gillar färger och idéer och personliga stilar och... vad ska vi kalla det... - a touch of extravagance.

2 comments:

Ninette said...

Åh, tack för berömmet och för att du tipsade om min blogg! :) Vad glad jag blir, och vad roligt att hitta till din blogg också! Är själv supernöjd med just vår vardagsrumstapet - efter att jag vågade mej på den så har jag gjort alla möjliga andra projekt, som jag inte hade trott ens möjliga, så den har verkligen inspirerat också mej till en hel massa nytt.

Fridolina said...

Den är jättesnygg! Tapeten OCH bloggen ;) Jag har råkat på din blogg tidigare men igår klickade jag in mig till några äldre inlägg och bl.a. det där om hur vardagsrumstapeten gjordes. Så coolt!