Tuesday, February 07, 2012

Lässtatus en tisdag i februari

Senast lästa: Minx av Julia Quinn.

Senast köpta: Åååh. Den ska få ett eget inlägg. Snaart! Här får ni en förhandvisning:Senast lånade: Janusstenen av Elly Griffiths. Del två i deckarserien om rättsarkeologen Ruth Galloway.

Senast fådda: Två kokböcker och en bok med hemligt gömställe till julklapp!

Läser nu: Jag läser tre böcker samtidigt och i min värld betyder det att jag inte läser någon bok alls. Det går liksom inte med flera åt gången. Det är Janusstenen, Det nya folket av William Golding och Cirkeln av Mats Strandberg och Sara Bergmark Elfgren. Egentligen är Cirkeln mest spännande men jag är bara några kapitel in i den och vill gärna läsa ut någon av de andra före. Men det går inte så bra.

Nästa bok jag ska läsa: Jane Eyre! Nästa på listan av böcker jag ska läsa före jag kan se filmen.

Önskningar: Hmm. Himla många men de här har funnits på önskelistan länge: Donor, Bloody Women, Death Comes to Pemberley, 4 timmars arbetsvecka (haha, det har jag ju redan, nästan), Perks of Being a Wallflower, Skeleton Crew, Wittgenstein's Mistress, How to Be a Woman, Distant Hours, One Day (ja, fortfarande), Kapitulera omedelbart eller dö.

Ja ja, jag orkar inte länka!

4 comments:

Anonymous said...

Gillar också Elly Griffiths. Läser del 4 som bäst. Men hördu, du ska ju läsa dom på engelska! Språket är underbart brittiskt.

Fridolina said...

Nå jo jag vet! Men de engelska var alla utlånade. Ska passa på att reservera nästa nu! Jag är så förtjust i Cathbad just nu, hoppas han får vara med i fortsättningen! :)

Anonymous said...

Cathbad är väldigt närvarande i alla böckerna. :)

Fridolina said...

Ooh, nice! :) Jag har läst Janusstenen nu och blev lite småirriterad på Ruth faktiskt. Men det är klart jag ändå vill veta vad som händer...;)